Heb je een vraag of een mededeling?

Je vindt wellicht jouw antwoord tussen onze veelgestelde vragen

Toch nog niet geholpen? Contacteer ons dan gerust via onderstaand contactformulier!

Veelgestelde vragen

Je bent heel welkom, ook als je geen zorgverlener bent.

De voordrachten die gegeven worden op het congres zijn gericht op ons doelpubliek, zorgverleners. We bedoelen dit in de aller breedste zin, iedereen die zorgt. Dat gaat van artsen tot psychologen, vroedvrouwen, kinesisten, logopedisten,… Ons publiek is dus super breed met heel verschillende vooropleidingen. Daar zijn onze lezingen dus ook op afgestemd. Met een gezonde interesse zal je ze gemakkelijk mee kunnen volgen!

Jazeker! Jou kindje is heel welkom op ons congres.

Je kent je kindje zelf het beste en kan dus het beste inschatten of hij/zij een hele dag tevreden kan zijn in ons gezelschap. Er is geen kinderopvang voorzien, maar je mag zelf al het nodige meenemen en je gezellig installeren waar er plaats is!

Absoluut!

Wij kunnen je alleen maar aanmoedigen. Als jij het nodige materiaal meebrengt, zullen wij een plekje voorzien waar je in alle privacy kan voeden of afkolven. 

We bieden enkel tickets aan voor twee dagen.

Het Bloeicongres is meer dan de voordrachten alleen. Het is een totaalbeleving waar we het vergaren van kennis combineren met interactie, voldoende pauzes en ruimte voor verbinding. We hopen dat deze twee dagen voor jou mogen voelen als een cadeau aan jezelf!

Je bent natuurlijk niet verplicht om beide dagen aanwezig te zijn als je een ticket koopt. 

Ja, er is een replay beschikbaar! 

De replay is beschikbaar voor alle deelnemers, dus ook als je er live bij was kan je achteraf nog eens terug gaan kijken. 

De replay is beschikbaar vanaf het moment dat onze technische ondersteuners de video’s aan ons afleveren. Dat kan een aantal weken duren na afloop van het congres. Je wordt hierover na afloop op de hoogte gehouden!

De replay is een jaar beschikbaar. Voldoende tijd om nog na te genieten dus!

Het adres van Colonie 7 is Kapelstraat 10, 2330 Merksplas in België. 

Colonie 7 is een super mooie locatie in de natuur. Misschien iets moeilijker bereikbaar dan een klassieke congreszaal in een grootstad, maar de rust die haar omgeeft is karakteristiek voor de visie van Bloei Community. De natuur is de ideale omgeving om het evenwicht tussen brainfood en duurzame ontspanning tijdens het congres te waarborgen!

Als je met de auto komt is er voldoende parking aanwezig. 

Ja hoor!

De dichtsbijzijnde halte van De Lijn is halte “Merksplas Kweekstraat”. De halte bevindt zich op 750m wandelen van Colonie 7. 

Vanuit de twee dichtstbijzijnde treinstations “Noorderkempen” en “Turnhout” neem je een rechtstreekse lijnbus naar bovengenoemde halte. 

Is de verbinding heel moeilijk? Stuur ons een DM via Instagram en we doen graag een oproep voor jou voor een carpool!

Er zijn verschillende mogelijkheden om in de buurt te overnachten.

Colonie 7 heeft zelf een hotel met een beperkt aantal kamers. Wacht dus niet te lang als je een kamer wilt reserveren. Daarnaast zijn er ook enkele B&B’s in de buurt.

Absoluut! 

We zorgen ervoor dat de sprekers die graag hun boeken en/of producten te koop aanbieden daarvoor de gelegenheid krijgen. Zo kan je je verder verdiepen in hun kennis en hun vibe na de inspirerende voordrachten!

Contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
 
Of contacteer ons via:

 

Email:                info@bloeicommunity.be

Socials:           @bloeicommunity